Welkom bij stichting Gradje:

 

Een plek van dromen, hoop, troost en compassie. Op onze website streven we ernaar om mensen te informeren over wie we zijn, wat we doen en waarom we het doen.

 

Wie zijn wij?

Stichting Gradje is ontstaan uit een diepgewortelde wens om een verschil te maken in het leven van kinderen die worstelen met gevoelens van eenzaamheid, hopeloosheid en pijn. Geïnspireerd door het persoonlijke verhaal van Gerard, beter bekend als Gradje, willen we een gemeenschap creëren waarin elk kind zijn of haar droom wordt omarmd en gekoesterd.

 

Wat doen we?

Bij Stichting Gradje draait alles om het bieden van een helpende hand aan kinderen om ze weer te laten geloven in hun dromen die het even niet meer zien zitten. We bieden emotionele steun, begeleiding en middelen om hen te helpen hun eigen droom te vinden en hun weg naar herstel te bewandelen op een wonderlijke manier. Onze Gradje-knuffel, symbool van troost, liefde en dromen, speelt hierbij een centrale rol, omdat het de warmte en hoop vertegenwoordigt die we willen verspreiden.

Waarom doen we dit?

We geloven dat geen enkel kind alleen door de duisternis zou moeten navigeren. Zelfdoding is de nummer één doodsoorzaak onder jongeren, maar we zijn vastbesloten om hier verandering in te brengen. Door middel van wonderlijke voorlichting, bewustwording en het bieden van concrete ondersteuning, streven we ernaar om kinderlevens te redden en hoop te herstellen.

 

Hoe kun je helpen?

Of je nu een kind bent die worstelt met mentale gezondheidsproblemen, een ouder die op zoek is naar hulp voor zijn of haar kind, of gewoon iemand die ons wil steunen in onze missie, er zijn vele manieren om betrokken te raken bij Stichting Gradje. Door donaties, vrijwilligerswerk, of het verspreiden van ons verhaal, kun jij bijdragen aan het creëren van een wereld waarin elk kind zich gezien, gehoord en geliefd voelt.

 

Samen kunnen we het verschil maken. Samen kunnen we hoop brengen naar hen die het nodig hebben. Laten we samen Gradje's missie omarmen en een lichtpunt zijn in het leven van jongeren overal ter wereld.

 

Welkom bij Stichting Gradje - waar we dromen omhelzen en levens veranderen.